Нові грані «соціально спрямованої» політики влади: мешканців гуртожитка – на вулицю!

Нові грані «соціально спрямованої» політики влади: мешканців гуртожитка – на вулицю!    У райцентрі Глибока багаторічних мешканців гуртожитка, що належить коледжу, виставлять на вулицю, щойно завершиться опалювальний сезон.. Після отримання попередження про це, люди зверталися до всіх інстанцій, але захисту не отримали ніде. Керівник обласної освіти усно запевнив людей, що ніхто не позбавить їх житла, але від письмових гарантій утримався. Тоді люди звернулися до депутатів від опозиції.
До виселення готують 17 сімей, більшість з яких – працівники коледжу і займають кімнати в гуртожитку упродовж тривалого часу – від 5 до 20 років. Власним коштом вони підтримували приміщення гуртожитку в належному стані, здійснювали ремонт даху будинку. Серед сімей, що з дня на день втратять дах над головою, є родини з дітьми і навіть багатодітні, є інваліди та представники інших пільгових категорій. Минулого тижня люди, що опинилися під загрозою виселення, зібрали збори, на які запросили депутатів від опозиції. Серед запрошених був і голова Глибоцької районної організації партії ВО «Батьківщина» Володимир Мунтян. Перейнявшись проблемою земляків, він поділився її баченням з колегами, і вже на зазначених зборах мав повноваження і доручення запевнити скаржників: їхнє питання перебуває на особистому контролі голови обласної організації партії ВО «Батьківщина» Івана Мунтяна.
Уже наступного дня мешканці гуртожитка, яких позбавляють житла, вийшли пікетувати сесію обласної ради. Технічні засоби для проведення мітингу та моральну підтримку особистою присутністю надав пікетувальникам «батьківщинівець» Володимир Мунтян. Шляхи вирішення проблеми глибоччан-гуртожитківців шукають і інші колеги «Батьківщини» по опозиції.

peredplata