ЗАРЕЄСТРУЙСЯ В «ОСОБИСТОМУ КАБІНЕТІ» НА САЙТІ 104.UA – ВИГРАЙ СМАРТФОН

АТ «Чернівцігаз» оголошує акцію для споживачів природного газу. Зареєструйтесь в «Особистому кабінеті» на сайті 104.ua та станьте учасником розіграшу мобільного телефону.

Акція триватиме з 1 по 30 листопада 2018 року. Кожен споживач, зареєструвавшись в кабінеті газового господарства, отримає реальний шанс стати володарем новенького ґаджету.

Для реєстрації необхідно вказати:

–       номер особового рахунку (розпочинається з 1600ХХХХХХ);

–       суму останнього платежу за газ або номер лічильника газу;

–       email (адресу електронної пошти).

Номер свого особового рахунку та суму останнього платежу можна дізнатися, зателефонувавши до Контакт-центру ПАТ «Чернівцігаз»: (067) 444-8-104або (0372) 931-904

Переможця акції буде визначено за допомогою генератора випадкових чисел.

Вручення подарунку проходитиме на початку грудня 2018 року, під час відкриття нового Центру обслуговування клієнтів в м. Чернівці.

Деталі акції на сайті cv.104.ua

ДОВІДКА

Публічне акціонерне товариство «Чернівцігаз» єдина на території Чернівецької області компанія-ліцензіат з розподілу природного газу. ПАТ «Чернівцігаз» експлуатує 8 788 тис. км. газопроводів. У 2017 році підприємство протранспортувало близько 377,4 млн. м. куб. природного газу. Клієнтами компанії є понад 230 тисяч сімей Чернівецької області та більше 3 тисяч підприємств, установ і організацій. ПАТ «Чернівцігаз» є одним з найбільших роботодавців Чернівецької області. Штат компанії становить близько 1100 осіб. Підприємство входить до трійки найбільших платників податків регіону.

 

peredplata