У Чернівцях з Соборної площі приберуть старезні атракціони

У Чернівцях демонтують не усі атракціони на Соборній площі. Минулого тижня прибрали три каруселі, які не відповідали вимогам зовнішнього вигляду, решту — залишать до завершення роботи Різдвяного містечка.

Про це  сказав організатор Різдвяного містечка Тарас Ковальчук повідомляє Суспільне.

За його словами, є дозволи на використання атракціонів. Зараз у сквері п’ять споруд, які працюватимуть до 23 січня. Водночас до 2 січня мають встановити нові атракціони на місці трьох демонтованих.

“В органів, які контролюють роботу містечка, зауважень немає. Є допуск на роботу атракціонів, відповідно вони безпечні й працюють”, ― говорить Ковальчук.

У Чернівцях не будуть демонтувати атракціони на Соборній площіфото: Суспільне Буковина. Атракціони, які встановили на Соборній площі в Чернівцях

Раніше під час річного звіту заступник міського голови Юрій Лесюк сказав, що на Соборній площі мають прибрати атракціони.

“Як пояснив переможець конкурсу, він не очікував, що вони приїдуть в такому вигляді. Тому зараз ці старезні атракціони будуть демонтовувати. Інше питання, що просто зараз вже немає часу, щоб їх замінити чимось іншим, цікавим”, ― сказав Лесюк.

Атракціони, які встановили на Соборній площі в Чернівцях

Що відомо

  • На Соборній площі розташована новорічна ялинка та Різдвяне містечко. Територію поділили на зони, де є ковзанка, фудкорт, новорічний ярмарок.
  • Переможцем конкурсу на проведення та облаштування Різдвяного ярмарку обрали громадську організацію “Файне.ЮА”. Вона сплатила до бюджету міста 100 тисяч гривень за розташування торгових яток та зон Різдвяного містечка. Цьогоріч святкування розпочалось 10 грудня й триватиме до 23 січня.

Джерело: Суспільне Буковина

peredplata