Як отримати довідку з Чернівецького психоневрологічного диспансеру для водійських прав

Народна трибуна

Крик душі

Як отримати довідку з Чернівецького психоневрологічного диспансеру для водійських прав«Не можемо отримати довідки з психоневрологічного диспансеру, котрі конче мають бути у пакеті документів, який розглядається комісією при заміні старих водійських прав на нові, бо їх видають чомусь лише з 9.00 до 13.00, — крик душі мешканців області, водіїв зі стажем Георгія Івановича та Олександра Вітольдовича. — Незважаючи на те, що за законом ще маємо на це трохи часу, хочеться замінити документи вже зараз, адже отримані ще на початку вісімдесятих років права на керування автомобілем розсипаються від старості та тривалого користування. Доводиться скріплювати їх скотчем, аж соромно стає при перевірці документів працівниками Державтоінспекції… А час прийому лікарями психоневрологічного диспансеру (з 9.00 до 13.00) доволі незручний для людей, котрі працюють — вони відпрошуються з роботи на годину-другу, а в черзі доводиться вичікувати значно довше. Посприяйте, щоб пе-ріод прийому збільшили і люди мали змогу спокійно оформити документи, не наражаючись на ризик мати проблеми на роботі».
Писк влади
Як повідомили у психоневрологічному диспансері, насправді довідки, про які йдеться, видаються з 9.00 до 15.00 з півгодинною перервою. Однак наразі фахівець, котрий має на це повноваження, перебуває на лікарняному. Зважаючи на те, що людей для отримання довідок майже щодня збирається багато, адміністрація диспансеру пішла їм назустріч та прийняла виважене рішення доручити їх видачу іншому лікарю – він тимчасово працює до 13.00. Уже невдовзі все стане на свої місця, тому ті водії, котрі мають можливість прийти наступного тижня, не чекатимуть так довго.
До речі, за словами праців-ників диспансеру, навантаження на лікаря з видачі довідок становить 18 осіб, а приймати щодня доводиться по 30-50. Тому медики звертаються до водіїв із закликом бути толерантними та обіцяють докласти зусиль, аби люди не відчували незручностей.


Наталія БРЯНСЬКА

peredplata