Квитки на Чемпіонат світу з Мотокросу в Чернівцях вже у продажу

Починаючи з 1 травня вже можна придбати квитки на спортивні змагання світового рівня, що відбудуться у місті Чернівці 18-19 цього місяця. Про це повідомили в Оргкомітеті Чемпіонату світу з Мотокросу на мотоциклах з коляскою.

Вартість вхідного квитка на один день змагань становить 30 грн., а для дітей до 10 років – вхід безкоштовний! Квитки вже можна придбати у ТЦ «Майдан», ТРЦ «Депот», ТЦ «Екватор», касах кінотеатру «3 D» (готель Турист), кінотеатру «Чернівці», кіно палацу ім. О. Кобилянської.

За словами організаторів Чемпіонату світу з Мотокросу, придбавши квиток його власник матиме можливість стати свідком безкомпромісної боротьби 50 найкращих екіпажів світу, а також побачити i взяти участь у атракціях та імпрезах, а саме: «Мото-рок» концерті, мото-шоу від «Автоплаза», вечірньому файєр-шоу.

Музичний супровід дійства забезпечуватиме DJ R.Schraiber, а публіку розважатимуть запальні дівчата з Чірлідінгу.

Нагадаємо, що на ІІ етапі Чемпіонату світу з мотокросу на мотоциклах з коляскою братимуть участь 50 екіпажів з 15 країн світу, серед них – багаторазові Чемпіони Світу та Європи, гонщики, чиї імена занесені до Книги рекордів Гіннеса.

Додаткова інформація – на офіційному сайті змагань: www.moto.cv.ua ,

та за телефоном: 0663684345 – прес-офіцер Георгій Боднараш

Про це повідомляє прес-офіс Чемпіонату світу з Мотокросу в Чернівцях.

peredplata