На Буковині відбудеться ІV етап чемпіонату України з ралі

Сьогодні, 20 червня, під керівництвом заступника голови обласної державної адміністрації Віталія Темерівського відбулося засідання організаційного комітету з питань підготовки та проведення ІV етапу чемпіонату України з авторалі – «Александров ралі», який пройде з 16 по 18 серпня в Чернівецькій області.

Серед завдань, про які йшлося на сьогоднішньому засіданні, – створення безпечних умов під час автоперегонів для глядачів та жителів населених пунктів, поблизу яких вони проходитимуть. З цією метою має бути організований якомога ширший інформаційний супровід змагань.

Організаційний комітет також звернув увагу на підготовку доріг, якими проходитиме ралі, зокрема ґрунтових і гірських, оскільки після тривалих дощів і буревію на певних відрізках треба вирівняти поверхневе покриття, розчистити траси від гілок дерев..

«Ми сьогодні визначили основні проблемні питання, які необхідно вирішити до початку змагань, аби, як і в попередні роки, ралі на Буковині пройшло на високому рівні, тим паче Україна є одним із претендентів на проведення чемпіонату Європи з ралі», – зазначив Віталій Темерівський.

Джерело – прес-служба ОДА.

peredplata