У Чернівцях біля Калинки пройдуть змагання з драгрейсингу

У Чернівцях біля Калинки пройдуть змагання з драгрейсингу29 червня у Чернівцях відбудуться змагання з драгрейсингу. Це гонки на пришвидшення на короткій дистанції — 402 метри (часто ці перегони проводяться нічними вулицями міста без відповідного рівня безпеки).

2012 року змагання з драгрейсингу Чернівцях провели офіційно. Участь взяли 28 автомобілістів. Нинішнього року очікують більшої кількості учасників. Вже зареєструвався 31 учасник, але реєстрація триває.

– Мають приїхати автомобілісти з Коломиї, Івано-Франківська, Тернополя, – розповідає президент обласного автоклубу “Буковина” Іван Мельничук. – Торік ми вперше провели ці змагання. Багато учасників були здивовані, що драгрейсинг проводять цивілізовано. Але всім сподобалося, що є дисципліна, безпечність, не доводиться ховатися, тікати.

Змагатися будуть у кількох окремих класах. Зокрема у класі 1400 кубічних сантиметрів — це Жигулі, Таврії, 1500-2000 – Форди, БМВ та понад 2000 — БМВ, Міцубісі. Дуже багато зарєструвалося водіїв на БМВ, тож цей заїзд буде цікавим.

Це – перший етап змагань. Другий етап буде на День Незалежності, а фінал — на День міста. (Л. Осадчук)

Змагання пройдуть 29 червня з 17.00 до 22.00.

Старт на мосту біля школи №16, фініш – на вулиці Московської Олімпіади.

У цей час на цій ділянці буде перекрито рух автомобілів.

Джерело

peredplata