Автоперегони європейського масштабу наступного тижня відбудуться на Буковині

За повідомленням прес-служби Чернівецької ОДА, 16-18 серпня у Чернівецькій області відбудеться одна з найграндіозніших та найвідоміших гонок України – «Александров-ралі». Його організатори – Комітет ралі Автомобільної федерації України (FAU), Чернівецька обласна державна адміністрація, Чернівецька міська рада та автоспортивний клуб «Атлант». Цього року етап, присвячений пам\’яті видатного спортсмена та інженера Андрія Александрова, відбудеться у статусі IV етапу чемпіонату України з ралі, XII етапу Кубка Європи з ралі з коефіцієнтом \”5\”, а також як VI етап чемпіонату Росії з ралі.Як повідомляють організатори «Александров Ралі», у суботу 17 серпня спортсмени долатимуть три спец ділянки – «Шурдин», «Плоска» і «Буковина». А в неділю, у заключний день гонки, автоперегони пройдуть на спец ділянках«Аква Плюс», «Орлине Гніздо» й траса«Супер Крос». Штаб, сервісний і закритий парк, медіа-центр «Александров-ралі»розташуються на території туристичного центру «Аква-Плюс».

Цьогоріч участь у перегонах на схилах карпатських гір візьмуть найсильніші ралісти України, Росії та Європи. Деякі з них будуть в гостях у Чернівцях вже вдруге – міжнародний імідж українського чемпіонату міцніє з кожним роком. Як запевняють організатори, боротьба на трасах«Александров-ралі» буде безкомпромісною, адже для екіпажів ці змагання стануть не просто змагання за залікові очки чемпіонату – для кожного раліста ця гонка є справою честі й шаною пам\’яті їх побратима Андрія Александрова.

Подивитись автоперегони зможуть всі охочі: у суботу, 17 серпня, о 9:30 та о 15:00 з автостанції на вул. Садовій в Чернівцях до глядацької фан-зони від’їжджатимуть автобуси. Ними ж вболівальники зможуть повернутися до Чернівців.

peredplata