\”Донбас Палас\” офіційно став штаб-квартирою УЄФА

"Донбас Палас" офіційно став штаб-квартирою УЄФАСьогодні, 25 червня, Місцевий організаційний комітет \”ЄВРО 2012 Україна\” підписав угоду з п\’ятизірковим готелем \”Донбас Палас\” про використання його в якості міні-штаб-квартири УЄФА на час проведення Євро-2012.

Для того, щоб отримати статус міні-штаб-квартири, готелі необхідно відповідати ряду вимог, зокрема, таких як зручність розташування і рівень сервісу. Готель \”Донбас Палас\” задовольняє всі критерії, завдяки чому УЄФА зупинив на ньому свій вибір.

\”Донбас Палас\” розташований в самому центрі Донецька, відповідно задовольняє вимоги по відстані від аеропорту, вокзалу і стадіону, і, найголовніше – володіє достатньою кількістю місць. Угодою передбачено надання на потреби організаторів турніру 80 номерів і 4 офісних приміщення, кращі стандарти обладнання кімнат та обслуговування гостей, славиться кваліфікацією персоналу готелю і гарною матеріально-технічної бази.

\”Готелі, які визначені як штаб-квартири і міні-штаб-квартири відіграють значну роль у проведенні турніру. Саме вони будуть забезпечувати операційну підтримку цільових груп УЄФА протягом фінальної частини турніру\”, – відзначив директор турніру Маркіян Лубківський.

Раніше були підписані угоди з іншими міні-штаб-квартирами УЄФА. У Харкові це готель \”Харків Палас\”, у Львові – готель \”Леополіс\”. Передбачається, що головна штаб-квартира УЄФА під час проведення європейської першості розміститься в Києві, в готелі \”Хаят\” та \”Інтерконтиненталь\”.

Чемпіонат Європи з футболу 2012 року стане 14-м чемпіонатом Європи з футболу, футбольним турніром для європейських країн, що проводяться раз на чотири роки під егідою УЄФА. Турнір буде проводитися спільно Україною і Польщею, розпочнеться 8 червня 2012 року і завершиться 1 липня 2012 року. Це буде третій турнір в історії європейських національних футбольних першостей, господарями якого є дві країни.

Першим став чемпіонат Європи 2000 року, проведений у Бельгії та Нідерландах, другим чемпіонат Європи 2008 року, проведений в Австрії і Швейцарії. UEFA EURO 2012 – останній чемпіонат Європи, у фінальному раунді якого візьмуть участь 16 команд. Починаючи з UEFA EURO 2016, це число буде збільшено до 24.
Джерело delo.ua

peredplata