«Буковина» здобуває шосту перемогу поспіль.

«Буковина» здобуває шосту перемогу поспіль.Вже з перших хвилин зустрічі перевагою заволоділи футболісти нашої «Буковини». На 2 хвилині матчу шкіряну кулю у ворота Лавренцова намагався переправити Маковійчук. Захисники одеської команди зуміли ліквідувати небезпеку. Через три хвилини на ударну позицію Дороша виводив Вечтомов. Завдати Романові удару завадив досвідчений Білозор. Згодом після навісу Артьоменка по «рамці» «Одеси» пробивав все той же Дорош. «Пострілу» нашого півзахисника забракло влучності. Згодом штрафний виконував Гунчак. Мяч влучив у І. Мельника та залишив межі поля.
«Буковина» не знижувала обертів, і на 14 хвилині гри удару завдавав Керчу. На жаль, Олег також не зміг влучити у ворота гостей. А вже через 3 хвилини на удар Маковійчука зреагував 38 – річний голкіпер «Одеси» Лавренцов. Згодом страж воріт одеситів зумів зреагувати на «постріли» Керчу та В. Мельника. Той же Лавренцов, який, до речі, свого часу залучався до лав національної збірної України, відбив м’яча після удару головою Семенюка.
На 34 хвилині зустрічі з лінії карного майданчика удари завдавали І. Мельник і Маковійчук. «Постріли» наших земляків заблокували захисники одеської команди. Через хвилину штрафний виконував Керчу, який також не влучив у ворота. Після цього загроза виникла поблизу воріт «Буковини». Досвідчений Балабанов зумів забрати м’яча у нашого гравця та віддав пас на Полтавця, який зробив навіс на Косиріна. Екс – гравець національної збірної України влучно пробити головою не зміг.
Під завісу першого тайму двічі пробив по воротах одеситів Артьоменко. В одному випадку вдало зіграв Лавренцов, а у іншому – удару Олександра забракло влучності. І все ж, підопічним Вадима Зайця вдалося «розписатися» в одеських воротах. Після виконання кутового Керчу, захисник «Одеси» Білозор запустив «свічку» у воротарській, а м’яч потрапив до Гунчака, який пробив у поперечину. На щастя, шкіряна куля потрапила до капітана «Буковини» В. Мельника, який і відправив м’яч у сітку воріт «Одеси».
На початку другого тайму шанс збільшити перевагу «Буковини» у рахункові мав Семенюк. Наш футболіст завдавав удару з метрів 11 – 12. І цього разу одеській команді пощастило, і м’яч пройшов повз ворота. На 52 хвилині у штрафний майданчик «Буковини» увійшов Косирін. Наші футболісти завдати удару кращому бомбардирові першої ліги не дали. Той же Косирін пробивав головою після навісу Степанишина. Шкіряна куля пролетіла поруч із стійкою. На 71 хвилині матчу після виконання штрафного Гунчаком, головою пробив результативний захисник Басов – вище воріт.
За шість хвилин до завершення основного часу гри штрафний виконував одесит Опря. Наш воротар Мусієнко зумів заволодіти м’ячем. Остаточний підсумок зустрічі – 1:0 на користь «Буковини». Підопічні Вадима Зайця здобули в офіційних матчах шосту перемогу поспіль.

\”Буковина\” – ФК \”Одеса\” – 1:0

«Буковина»: Мусієнко, Басов, В. Мельник, Вечтомов, Керчу, Дорош, Гунчак, Артьоменко (Рудченко, 69), І. Мельник, Маковійчук, Семенюк (Ушаков, 79). Запасні: Чурілов, Олефір, Даньків, Циколія, Блажко. Тренер – Вадим Заяць.

ФК «Одеса»: Лавренцов, Білозор, Поспелов, С. Мельник, Балабанов, Степанишин, К. Пархоменко, Полтавець (Лобан, 70), Опря, Платунов, Косирін. Запасні: Паламарчук, Волотьок, Д. Пархоменко, Булганін, Менжега. Тренер – Андрій Пархомен
fcbukovyna.com

Наступну гру \”Буковина\” зіграє 5 жовтня в Запоріжжі з місцевим \”Металургом\”.
Також стала відома дата 1/8 фіналу \”Дата груп Кубку України\”, яка відбудеться 13 жовтня. Нагадаємо, що в 1/8 фіналу Кубка України вийшло 12 клубів Прем\’єр-ліги, а також по дві команди з першої і другої українських ліг.

peredplata