Буковинці зібрали золоті медалі на чемпіонаті України з панкратіону

Буковинці зібрали золоті медалі на чемпіонаті України з панкратіону24-27 листопада 2011 р у м. Кіровограді відбувся Чемпіонаті України з панкратіону серед чоловіків і жінок. Золотими нагородами відзначились наступні спортсмени: Беженар Анна 55 кг, Джіоев Алан 65кг, Калинчук Владислав 90 кг. Срібні медалі здобули: Мангер Андрій, Чіжевський Юрій. Бронзові нагороди здобули: Кисилиця Олександр, Голяченко Олександр, Глухий Юрій, Ткачик Іван.

Чернівецьку обласну команду з панкратіону представляли 30 спортсменів, представники ФСТ «УКРАЇНИ», ФСТ «ДИНАМО» та ОДЮСШ. Участь приймали понад 400 учасників з 17 областей. Чернівецька збірна команда інтенсивно готувалась до цих змагань під керівництвом провідних тренерів Буковини: Горюка Петра, Пилипка Миколи, Черкалюка Юрія, Филипчука Івана, Габора Ігоря, Панті Віталія, Наконечного Ігоря. Участь буковинської команди у змаганнях здійснювалась за підтримки генерального спонсора фірми «РОМА» та управління у справах сім’ї молоді та спорту.

І місце здобули наші спортсмени в командних показових змаганнях з панкратіону: Красіков Сергій, Гордінов Сергій, Грушка Михайло, Зварич Руслан.
Відзначилась найбільш з усіх Анна Беженар, яка провела 10 поєдинків та здобула 4 золотих нагороди, перемагаючи всіх своїх опонентів до 2 хвилин з 5хв. бою. Також, всі поєдинки свої переміг достроково Джіоєв Алан, перемагаючи майстрів спорту, больовими та задушливими прийомами. Приємно, що на рівних наші молоді Буковинські спортсмени змагалися з професійними спортсменами.

peredplata