У \”Динамо\” на матч з \”Маккабі\” не вийдуть 5 основних гравців

У "Динамо" на матч з "Маккабі" не вийдуть 5 основних гравцівКиянам у середу потрібно перемагати, щоб сподіватися на вихід в плей-офф

Три гравця київського \”Динамо\” – нападаючий Андрій Шевченко, голкіпер Олександр Шовковський та півзахисник Огнен Вукоєвич через травми не зіграють в останньому матчі групового етапу Ліги Європи проти тель-авівського \”Маккабі\”. Раніше в лазареті \”Динамо\” були захисники Тарас Михалик і Горан Попов.

Як повідомляє офіційний сайт УЄФА, Шевченко травмував коліно у зустрічі 5-го туру з \”Сток Сіті\” і потім посилив пошкодження на тренуванні.

Шовковський травмував литковий м\’яз, пропустив два останні матчі чемпіонату країни і повернеться в стрій тільки в наступному році. У відсутність 36-літнього голкіпера місце у воротах \”Динамо\” займе його 19-літній Максим Коваль.

Опорного півзахисника киян Вукоєвича турбують болі в коліні і паху. У суботньому поєдинку проти львівських \”Карпат\” хорват грав на уколах. Футболіст розповів, що найближчим часом присвятить лікуванню і не зможе допомогти партнерам в середу.

Нагадаємо, що \”Динамо\” зараз займає третю позицію в групі, відстаючи на три очки від \”Бешикташа\” і поступаючись йому за різницею м\’ячів. Щоб потрапити в плей-офф Ліги Європи підопічні Юрія Сьоміна повинні перемагати \”Маккабі\” з великим рахунком і сподіватися на домашню поразку турків у грі з \”Сток Сіті\”, який вже гарантував собі місце в 1/16 фіналу. Матч \”Динамо\” – \”Маккабі\” відбудеться 14-го грудня в Києві. Початок гри о 20:00, пряма трансляція на телеканалі \”2+2\”.
Джерело

peredplata