Школяр-прапороносець ЄВРО-2012 з Буковини візьме на фінальний матч свого батька

Школяр-прапороносець ЄВРО-2012 з Буковини візьме на фінальний матч свого батька13-річний школяр Богдан Кокошко із села Слобода Новоселицького району, як вже повідомляв портал «Чернівці. Коментарі», став прапороносцем фінального матчу ЄВРО – 2012. Хлопчик – один із восьми щасливчиків з усієї України, яких обрали прапороносцями серед учасників турніру «Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola». І єдиний з-поміж буковинців. Супроводжувати його буде батько, який безкоштовно подивиться і матч.

-Квиток на фінальний матч коштує 600 євро, – вже дізнавався Богдан. – Моя сім’я не мала би можливості придбати такий дорогий квиток. Та навіть якби мала, то не змогла б – усі квитки вже розкуплені. Тому, звісно, усі дуже зраділи моїй перемозі! Я візьму з собою м’яч і під час виходу на поле спробую попросити футболістів, щоби поставили на ньому автографи. Про це мене дуже просили друзі. Звісно, тато мене сфотографує, зніме на відео. Адже це буде один із найщасливіших моментів у моєму житті! Хочу, щоби фінальним був матч між збірною України та Іспанії.
Богдан грає у футбол з семи років, тренується у своєму селі з друзями. Виступає за команду «Ротар-Слобода». Не дивно, що у майбутньому мріє стати професійним футболістом. Зізнається, що улюблений предмет у школі – фізкультура.

Загалом у Всеукраїнському етапі відбору прапороносців Євро-2012 Буковину представляли, окрім Богдана, ще двоє юних футболістів з Новоселицького району. Іванові Ніколайчуку (1999 р.н.) з Топорівців також пощастило – він серед інших виноситиме прапор перед матчем «Німеччина – Португалія» у Львові. А третій представник Буковини, хоч і показав гарні результати під час відбору, та автоматично випав із числа потенційних прапороносців, оскільки на час проведення фінальної частини Євро-2012 йому ще не виповниться 12 років. Адже, згідно з вимогами відбору, станом на 30 квітня 2012 року вік номінанта має бути не менше 12 років та станом на 1 липня – не більше 14 років.
Фінальний матч відбудеться першого липня у Києві.

Джерело

peredplata