Три українські клуби не зуміли переграти своїх суперників

 Три українські клуби не зуміли переграти своїх суперників14 лютого жодний український учасник футбольної Ліги Європи не зміг перемогти в першому матчі 1/16 фіналу.

«Динамо», яке приймало французький «Бордо», попри тотальну перевагу задовольнилося нічиєю з рахунком 1:1.

На 23 хвилині матчу Аруна красивим, потужним ударом відкрив рахунок, проте вже за мить гості відновили паритет. Швидкі та часті атаки “динамівців” ніяк не могли прорвати оборону суперника, а коли проривали, то французів рятував каркас воріт.

Напружений поєдинок так і завершився бойовою нічиєю 1:1, яка теоретично дає більше шансів “Бордо” на прохід в 1/8 Ліги Європи.

Харківський «Металіст» в Англії зіграв з «Ньюкаслом» внічию 0:0.

Як повідомляє «Футбол 24», голкіпер \”Металіста\” став головним героєм українського клубу, вигравши усі свої дуелі в Сіссе і Ко. Зокрема, стовідсотковий момент Папіс мав на останній хвилині матчу, проте Горяїнов парирував ще й цей удар впритул.

Дніпропетровське «Дніпро» в Базелі програв місцевому футбольному клубу з рахунком 0:2.

На 23 хвилині матчу швейцарці відкрили рахунок, проте не заспокоїлися й продовжили штурмувати ворота Лаштувки. У другій половині протистояння розпочався снігопад, через який кілька разів призупиняли гру. На 67 хвилині поєдинку “Базель” після подачі з кутового удару відзначився вдруге.

Матчі-відповіді відбудуться наступного тижня.
Джерело:
ZAXID.NET

peredplata