Чернівчани перемогли на Всеукраїнському турнірі з рукопашного бою

Чернівчани привезли перше і третє командні місця з Луцька.

Чергові успіхи записали до свого активу чернівецькі рукопашними. Цього разу вони відзначилися на XIII Всеукраїнському турнірі з рукопашного бою «РУБІЖ – 2013».

Звітні змагання відбулися 2-3 березня 2013 року у Луцьку (за підтримки голови благодійного фонду «Рідна Волинь» Бориса Клімчука та обласного управління СБУ). Загалом, турнір проводиться вже в 13 раз. XIII Всеукраїнський турнір з рукопашного бою «РУБІЖ – 2013» гостював у спортивному комплексі Волинського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою (за адресою вул. Гулака Артемовського, 13 а). Цього разу, крім господарів, виступали представники з Чернівецької, Житомирської, Вінницької та Рівненської областей.

Система проведення змагань – кругова з вибуванням після двох поразок. У віко-вагових категоріях з кількістю учасників понад 5 чоловік спортсмени розподілялись на підгрупи.

2 березня відбулися поєдинки у вікових категоріях 12-13 років, 14-15 років та 16-17 років, а 3 березня – вже серед хлопців віком 18-20 років та понад 21 рік. У кожному віці – 6 вагових категорій.

Чернівецька збірна з рукопашного бою серед молодших учасників святкувала командну перемогу, а у загальнокомандному заліку виборола 3 місце.

Переможцями та призерами нашої збірної стали:

Гошуляк Іван,

Вакула Петро,

Лютак Ігор,

Гоголь Тарас,

Ярута Віталій,

Дворський Едуард,

Німчук Олександр.

Детальніша інформація буде додана найближчим часом, як і фоторепортаж з місця подій (XIII Всеукраїнський турнір з рукопашного бою «РУБІЖ – 2013»).

Аліна ТОКАР

sportbuk.com

peredplata