Буковинський вуз переміг на IV Міжнародній виставці “Сучасні заклади освіти – 2013”

Як повідомляє департамент охорони здоров’я та цивільного захисту населення обласної державної адміністрації, на IV Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2013», яка проходила з 28 лютого по 2 березня цього року у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза», Буковинський державний медичний університет нагороджено золотою медаллю та дипломом у номінації «Міжнародна співпраця у галузі освіти».

На заході презентували громадськості, педагогам, науковцям, фахівцям органів державної влади широкий спектр досягнень національної системи освіти, творчі здобутки педагогічних і наукових колективів, досвід інноваційної модернізації усіх ланок освіти та міжнародної інтеграції.

Організаторами виставки виступили Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Національна академія педагогічних наук України та компанія “Виставковий Світ”. Упродовж трьох днів роботи виставку відвідали понад двадцять тисяч відвідувачів.

Міжнародна виставка “Сучасні заклади освіти” за своїм фаховим і науковим рівнем, поставленими на розгляд проблемами пріоритетного розвитку галузі освіти, чисельністю учасників визнана найбільш рейтинговою та широкомасштабною освітянською виставкою в Україні. У виставці цього року взяли участь 960 навчальних закладів з 27 регіонів України та 15 закордонних закладів освіти з Чехії, Естонії, Польщі, Словаччини, Росії, Франції, Австрії, Італії, США. Змістовність та якість оформлення стенду Буковинського державного медичного університету відзначив заступник Міністра освіти і науки України – Олексій Дніпров, який відвідав експозицію. У підтвердження свого високого рівня Буковинський державний медичний університет нагороджений також дипломом “За вагомий внесок у розвиток національної освіти”.

Джерело – прес-служба ОДА.

peredplata