Буковинці у лютому купили півсотні нових авто

Минулого місяця у Чернівцях та області зареєстрували 50 нових автомобілів. На кожну з цих машин витрачали в середньому по $ 34 тис.

Минулого місяця буковинці найчастіше купували машини, які входять у ціновий діапазон $ 17-35 тис. Їх частка у регіоні склала 56%, а середня вартість кожного зареєстрованого авто становила $ 34 тис. Загальна сума витрат у лютому становила $ 1,7млн, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

Найпопулярнішою маркоюу регіоні була Toyota. У регіоні придбали 16 таких машини на суму $650 тис, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання. Також часто купували RenaultіVolkswagen. Серед моделей бестселером став кросовер ToyotaRAV4.

Загалом, у лютому в Україні зареєстрували 5,7 тис нових автомобілів, а сума витрат склала $ 177 млн. Серед них були й автомобілі, вартість яких перевищує $200 тис – зареєстрували два кросовери Rolls-RoyceCullinan. Вартість кожного такого авто перевищує $ 400 тис. Також українці придбали 4 Bentley, 33 Porsche та 3 Maserati.

Нагадаємо, у січні у Чернівцях та області зареєстрували 38 нових автомобілів. Кожна з цих машин в середньому мала вартість понад $ 35 тис.Тоді сума витрат склала $ 1,3 млн.

джерело – http://rst.ua/

 

 

peredplata