У Чернівцях заарештували чоловіка, який вдарив ножем у живіт свого товариша

Уночі 21 квітня на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що до лікарні госпіталізували 27-річного чернівчанина з ножовим пораненням. Поліцейські оперативно встановили та затримали чоловіка, причетного до травмування потерпілого. За вказаним фактом правоохоронці проводять досудове розслідування.

Співробітники Чернівецького районного управління поліції з’ясували, що того вечора в Чернівцях, під час спільного розпивання алкогольних напоїв в квартирі між двома знайомими виникла словесна суперечка. Внаслідок конфлікту 25-річний житель Хотинської громади наніс два удари ножем у живіт господарю. Потерпілого, 27-річного чоловіка, із тяжкими тілесними ушкодженнями медики госпіталізували до лікарні.

Працівники поліції затримали зловмисника відповідно до статті 208 (Затримання уповноваженою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону повідомили про підозру буковинцю за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 121 (Умисні тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального Кодексу України.

За клопотанням правоохоронців суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Джерело: відділ комунікації поліції Чернівецької області

 

peredplata