В районі бойових дій трагічно загинув полковник з Чернівців Ігор Шевчук

Командування і особовий склад Чернівецького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки з великою скорботою і сумом отримало звістку про трагічну смерть нашого побратима полковника Ігоря Васильовича Шевчука.
 
Життя Ігоря Васильовича обірвалось на 44-му році життя під час службового відрядження в район бойових дій.
 
Полковник Ігор Шевчук народився 12 червня 1980 року в місті Чернівці.
З військовою службою пов’язав життя будучи юнаком, закінчивши Військово-інженерний інститут при Подільській ДАТА. По завершенні навчання проходив службу в 300-му окремому механізованому полку.
З 2011 року офіцер проходив службу в системі військових комісаріатів (згодом ТЦК та СП). У 2014 році за власною ініціативою написав рапорт, щоб убути в район бойових дій. Полковник Ігор Шевчук захищав державу у складі 24-ої окремої механізованої бригади на посаді командира танкового взводу.
Під час виконання бойових завдань на Луганщині отримав контузію та два поранення.
За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України був нагороджений відзнакою Президента України – медаллю «Захиснику Вітчизни».
З 2022 року полковник Ігор Шевчук проходив службу на посаді заступника начальника територіального центру комплектування та соціальної підтримки – начальника сектору комплектування Чернівецького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.
В Ігоря Васильовича залишилась дружина та двоє дітей. Висловлюємо глибокі співчуття рідним і близьким. Поділяємо Ваше горе, сумуємо разом з Вами.
В пам’яті і серцях колег, друзів та знайомих Ігор Васильович назавжди залишиться зразковим офіцером, надійним товаришем, патріотом і гідним сином рідної землі.

peredplata