На Покрову Буковина вшановуватиме пам’ять Героїв

На Покрову Буковина вшановуватиме пам’ять Героїв14 жовтня на свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва та День народження УПА, чернівецьке «Товариство українських студентів-католиків «Обнова» проведе у Літньому театрі Центрального парку культури і відпочинку імені Тараса Шевченка патріотичний благодійний вечір пам’яті героїв, які загинули за Україну – «Дух лицарства». Цей захід пройде у рамках молодіжного етно-духовного фестивалю – «Обнова-фест», який мав відбутися у День незалежності України.

…Так, ворожі кулі, на жаль, продовжують забирати життя наших юнаків на Сході України. Так, материнським сльозам не здатні зарадити жодні слова утіхи. Але мусимо жити далі, жити за тих, хто не долюбив, не доспівав, але понад усе хотів бачити Україну справжньою та незалежною! І в цей доленосний час українцям, як ніколи, знову потрібна духовна віднова, заряд патріотизму до героїчної боротьби за власну свободу. Тому мета концерту «Дух лицарства» – вшанування пам’яті героїв України та моральна підтримка усіх, кого нині болить серце за долю нашої Вітчизни.
У програмі дійства – молитва за Україну, виступи літераторів, борців за волю України, а також концерт відомих патріотичних гуртів та виконавців (кращих учасників минулих фестивалів «Обнова-фест») – театру-студії «Ґердан» (Чернівці), гуртів «Мері» (Львівщина), «Тінь сонця» (Київ) та «Чумацький шлях» (Хмельницький).
Вхід на вечір пам’яті буде за доброчинними внесками.
Деталі на сайті: http://www.obnova-fest.cv.ua/

peredplata