На Руській у Чернівцях знайшли тіла двох невідомих осіб

На Руській у Чернівцях знайшли тіла двох невідомих осіб10 жовтня на спецлінію «102» надійшло повідомлення від чернівчан, що на вулиці Руській обласного центру виявлено два тіла невідомих осіб.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

На місце виклику одразу ж виїхали керівництво УМВС України в Чернівецькій області, працівники карного розшуку, слідства, слідчо-оперативна група Першотравневого райвідділу міліції та експерти.

Тіла чоловіка та жінки знайшли на пустирі позаду ринку на вулиці Руській. Встановлено, що пролежали вони там не один день. Попередньо ознак насильницької смерті на загиблих не виявлено. Продавці ринку розповіли правоохоронцям, що вже впродовж декількох місяців ці особи ночували на тому пустирі, часто зловживали спиртним.

Інформація про дану подію зареєстрована в журналі єдиного обліку з попередньою кваліфікацією кримінального правопорушення, передбаченого ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Дані матеріали скеровані у слідчий відділення Першотравневого райвідділу міліції для вирішення питання про відкриття кримінального провадження. Тіла померлих направлено на судово-медичну експертизу. Міліціонери вживають усіх необхідних заходів для встановлення усіх обставин події.

Джерело

peredplata