Чернівчанин за 15 г марихуани сяде на 3 роки

Майже 15 грам марихуани працівники міліції знайшли у мешканця Чернівців. Тепер йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років.

Під час проведення заходів із забезпечення громадського порядку у нічний час, співробітники відділу боротьби із незаконним обігом наркотиків УМВС України в Чернівецькій області на одній із вулиць міста помітили групу осіб, один із молодиків поводив себе неадекватно.

За інформацією СЗГ УМВС України в Чернівецькій області міліціонери перевірили документи у хлопців, у одно із них правоохоронці вилучили три паперові згортки з канабісом та ще один пакетик знайшли у попільничці його автомобіля.

21-річний чернівчанин не зміг пояснити правоохоронцям, звідки у нього наркотик та для чого. Вилучене наркозілля, вагою майже 15 грам, міліціонери направили до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС для проведення експертизи.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження, передбачене ч.1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

peredplata