Буковинець обікрав родича на 10 тисяч гривень

Хлопець заліз на територію господарства родича, звідки поцупив запчастини до транспортного засобу на загальну суму 10 тисяч гривень. Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

У ході відпрацювання території району до Глибоцьких дільничних інспекторів міліції звернувся 23-річний мешканець села Корчівці, котрий повідомив, що з його господарства викрали запчастини до трактора марки «Т-40».

Працівники міліції одразу розпочали пошуки зловмисника. Правоохоронці детально оглянули місце скоєння злочину та опитали місцевих мешканців. В результаті проведених заходів співробітники міліції оперативно встановили особу крадія. Ним виявився 21-річний мешканець села Корчівці, родич потерпілого.

Зловмисник раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. Хлопець пояснив, що крадене майно продав сусідові, а отримані кошти від продажу витратив на власні потреби.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років. Триває слідство.

peredplata