Нардеп з Буковини за легалізацію індустрії з надання секспослуг

Нардеп з Буковини за легалізацію індустрії з надання секспослугНародний депутат України VIII скликання, член групи “Депутатський контроль”, буковинець Михайло Гаврилюк вважає, що в Україні потрібно легалізувати індустрію надання сексуальних послуг за гроші. Про це повідомляє УНН. Нардеп каже, що гроші від цієї діяльності будуть поповнювати бюджет країни.

Зокрема, депутат наголосив, що проституція вже давно легалізована у багатьох країнах світу і подібне рішення захистить українців від венеричних захворювань.

“Я вважаю, що потрібно зробити так, як за кордоном. У них ці жінки легкої поведінки у публічних домах проходять медичний огляд, щоб не було ніяких захворювань. Потрібно, щоб це все було легалізовано, тоді людина буде застрахована від цих усіх болячок. Тоді не буде розповсюдження венеричних захворювань, — пояснив нардеп.

Також, за словами М.Гаврилюка, гроші від індустрії можуть поповнювати бюджет країни, а не осідати у гаманцях правоохоронців та чиновників, які у власних інтересах контролюють цю нелегальну діяльність.

“У нас не тільки це (проституцію — ред.) міліція кришує, а й все інше. Вони і прокурори. І гральні апарати, і багато ще чого. І всі кошти, які надходять — краще, аби вони поповнювали казну держави, а не чиїсь особисті гаманці. Я розумію, що вони (гроші від проституції — ред.) бюджет можуть підняти”, — наголосив він.

Крім того, М.Гаврилюк зазначив, що готовий буде підтримати подібний законопроект.

“Я подивлюся, що буде прописано у законопроекті. Коли депутати напишуть — я прочитаю, вивчу його і якщо там все буде чисто — підтримаю”, — додав нардеп.

Додамо, що проституція легалізована у Австрії, Великобританії, Німеччині, Туреччині, Угорщині, Чилі, Італії, Латвії, Франції, а у Нідерландах повії навіть мають свою профспілку.

Заняття проституцією також легальні: у ПАР, Канаді, на більшій частині Мексики, у Бразилії, Австралії, Новій Зеландії та Ізраїлі, а також у країнах південно-східної Азії (за винятком Філіппін і Китаю). У США ця діяльність дозволена тільки у декількох графствах штату Невада.

Пом’якшення законодавства щодо проституції впроваджено також у Швейцарії, Італії, Угорщині, Новій Зеландії, Австралії.

Деякий час проституція була дозволена навіть в Ірані, де зараз знову обговорюється питання про її легалізацію, оскільки шиїтам дозволяється мати “тимчасових” дружин
Джерело

peredplata