Буковинці можуть отримати енергокредит за програмою «Ощадний дім»

За три тижні з моменту старту урядової програми енергозбереження Ощадбанк видав 696 кредитів «Ощадний дім». З них 486 кредитів на придбання котлів, альтернативних газовим, та 210 – на придбання енергоефективного обладнання та матеріалів. Загальна сума таких кредитів становить понад 12,5 млн. грн. Найбільше їх видано у Львівській, Сумській та Київській областях. Про це повідомили у прес-службі Ощадбанку.

У банку задоволені першими підсумками реалізації загальнонаціональної програми «Ощадний дім». За словами директора департаменту роздрібного бізнесу Ощадбанку Валерії Малахової, багато хто вже переглянув своє ставлення до енергоресурсів на користь їх раціонального використання. Поняття «енергоефективність» та «енергозбереження» перестали бути абстрактними і остаточно увійшли до нашого життя. Люди зрозуміли, що утеплення будинку зараз – це значна економія в майбутньому.

«Ощадний дім» – унікальна програма. Можна не лише скористатись кредитом та утеплити своє помешкання, заощадивши на комунальних платежах, а й отримати суттєву фінансову підтримку держави у вигляді 20 – 30 відсотків компенсації частини кредиту. Це ще й патріотичний внесок в енергетичну незалежність України, адже чим більше в країні буде ощадних домів, тим швидше ми її досягнемо», – зазначила Валерія Малахова.

Для отримання кредиту необхідно виконати 6 простих кроків:

Буковинці можуть отримати енергокредит за програмою «Ощадний дім»

Більш детальна інформація про програму – на офіційному сайті, в Контакт-центрі Ощадбанку за тел.: 0-800-210-800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів по території України) та +38-044-363-01-33 та у відділеннях банку.

peredplata