З Чернівців на Схід відправили черговий позашляховик

Автомобіль «Нива-Chevrolet» передали медичній частині третьої тактичної батальйонної групи 80 аеромобільної бригади Чернівецький міський голова Олексій Каспрук та голова Чернівецької обласної організації Товариства Червоного Хреста України Мирослава Островецька. Про це повідомляє прес-служба міської ради.

З Чернівців на Схід відправили черговий позашляховик

З Чернівців на Схід відправили черговий позашляховик

Уже 25 вересня позашляховик вирушить на службу до Луганської області. «Загалом від початку проведення АТО від комунальних установ і гаражу міської ради ми передали для потреб збройних сил більше десяти одиниць техніки, – каже Олексій Каспрук. – Це не останній автомобіль, який передається нашим захисникам. Робота триває, ми допомагаємо також військовому госпіталю і волонтерам».

Позашляховик надано «Червоним хрестом», а капітальний ремонт здійснено за підтримки міської влади. Вартість робіт склала понад 10 тисяч гривень. Це авто незамінне у складних дорожніх умовах, коли реанімобіль не зможе добратися до пункту призначення. Ним можна евакуювати одного лежачого пораненого або трьох сидячих. Разом із цим «Нива-Chevrolet» на Схід також поїдуть ноші та аптечки із усіма найнеобхіднішими медикаментами для надання першої допомоги.

peredplata