Чернівецькі прикордонники відремонтували техніки у зоні АТО на 700 тисяч гривень

Група прикордонників Чернівецького загону у кількості чотирьох військовослужбовців, протягом місяця здійснила діагностику та відремонтувала 118 одиниць техніки і два БТРи у зоні АТО. Про це повідомляє прес-служба Чернівецького прикордонного загону.

Чернівецькі прикордонники відремонтували техніки у зоні АТО на 700 тисяч гривень

За підрахунками експертів така робота наших прикордонників, які працювали по всій лінії розмежування, дозволила зекономити близько 700 тисяч гривень для державного бюджету. Допомогли реалізувати цей проект і буковинські волонтери, які спільно з прикордонниками закупили обладнання та програмне забезпечення для проведення якісної діагностики.

Охоронці кордону скромно зазначають, що вони просто робили свою роботу. Хоча й зізнаються, що, незважаючи на існуюче на папері перемир’я, їм інколи доводилось ремонтувати машини перебуваючи під ворожими обстрілами.

«Тут все просто, іноді ремонт автомобіля не такий складний як здається. Варто, аби у кожному регіоні були спеціалісти, які б вміли це робити, бо кілька чоловік не матимуть змогу їздити щоразу в зону АТО», – зазначив старший групи з ремонту бронетанкової техніки Чернівецького прикордонного загону, капітан Сергій Макаренко.

peredplata