Депутат від \”Самопомочі\” Ольга Кобевко запустила громадянський флешмоб

Депутат від \"Самопомочі\" Ольга Кобевко  запустила громадянський флешмобДепутат Чернівецької обласної ради Ольга Кобевко запустила паспортний флешмоб.

– Починаю флешмоб, з передачою естафети, – написала Ольга Кобевко на своїй сторінці у ФБ. – Умови такі, заявити правду про своє громадянство і передати 2м людям. Перевага участі надається депутатам та держчиновникам. Тим, хто проігнорує відповідь – митниця України гарантує безперешкодний прохід на територію Румунії, в один бік.)) Естафету передаю: Іван Мунтян та Инга Маковецкая. Мушу дожати ще одну людину, бо отримала звинувачення, що позначила лише депутатів, а держчиновників не відзначила. Тому до естафети додаю Ольга Гришин-Грищук ( директор обласного центру соціальних служб).

Раніше народний депутат України Максим Бурбак закликав колег депутатів і держслужбовців публічно заявити про своє громадянство і припинити спекулювати на цій темі.

– Відкрито і публічно заявляю, що у мене єдине громадянство України. І я ним пишаюся! Нехай так само зробить кожен чиновник чи депутат, який теж є держслужбовцем – Чернівецької обласної і міської ради. І досить збурювати цю тему! – заявив Максим Бурбак.

Джерело

peredplata