Минулої доби в Чернівецькій області сталось 6 пожеж, більшість з них на відкритій території

Минулої доби практично усі пожежі в Чернівецькій області виникли на відкритій території. Тричі рятувальники виїжджали на ліквідацію загорань сміття на сміттєзвалищах, два рази гасили пожежі сухої трави. Зокрема, у селі Малий Кучурів Заставнівської територіальної громади Чернівецького району горіла суха трава на відкритій території на площі 1 га. Пожежу помітили люди, котрі проїжджали повз, та викликали рятувальників. На місце події прибув черговий караул 5 державної пожежно-рятувальної частини та ліквідував пожежу. Вогонь знищив суху рослинність. Попередня причина пожежі — необережне поводження з вогнем.

У місті Вашківці Вашківецької територіальної громади Вижницького району очевидці повідомили Службу порятунку про загоряння сміття на сміттєзвалищі. Вогнеборці державного пожежно-рятувального поста 4 державної пожежно-рятувальної частини ліквідували пожежу на площі 250 кв.м. Причина пожежі встановлюється. 

Решта пожеж на відкритій території рятувальники ліквідували у Чернівецькому районі. Також учора до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу, котра сталася напередодні у селі Недобоївці Недобоївської територіальної громади Дністровського району. Підрозділи Головного управління на місце події не направлялись. Внаслідок пожежі травмувалася 1 особа. 

Джерело: Головне управління ДСНС України у Чернівецькій області

peredplata