Чернівецький \”Майдан\” проти керівника освіти

До Чернівецького обласного об’єднання «Майдан» останнім часом звертаються громадські активісти, працівники освіти Чернівецької області щодо незадовільного стану справ у керівництві Департаментом освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації.

З метою докорінного поліпшення роботи освітньої сфери нашого краю громадськість області впродовж останнього часу все прискіпливіше спостерігає за діяльністю директора департаменту освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації п. Палійчук О.М., яка у своїх виступах неодноразово вказувала на своє висування на цю посаду «Майданом». Проте ЧОО «Майдан» ніколи не висувало і не рекомендувало п. Палійчук О.М. на посаду директора Департаменту освіти і науки ОДА.

Нещодавно із ЗМІ (напр. http://www.bukinfo.com.ua/show/news?lid=75754 від 11.05.2016р.) довідалися про резонансне ДТП за участю службового автомобіля Департаменту освіти і науки в результаті якого вже тривалий час «пропав», «зник» автомобіль і ніхто нікому нічого не пояснює і не повідомляє.

За дорученням Президії ради ЧОО «Майдан» від 13.05.2016р. звертаємось до Вас з проханням надати нашій організації, можливу згідно процесуальних норм у рамках досудових розслідувань, інформацію про хід розслідування обставин автомобільної аварії, що сталася (за нашою інформацією) орієнтовно в квітні 2016 р. на автотрасі Чернівці-Лужани за участю службового автомобіля «Мерседес-Бенц», що належить департаменту освіти і науки Чернівецької ОДА .

Просимо надати нам інформацію на даному етапі і в усній формі через нашого представника Івашина Юрія Олексійовича (0506476833) та в подальшому на електронну адресу ivashinyury@ukr.net .

Чернівецький "Майдан" проти керівника освіти

З повагою голова виконкому Ю. Скорейко

peredplata