Серед поранених у Стамбулі є чернівчанин

Серед поранених у Стамбулі є чернівчанинСеред поранених під час вибухів у Стамбульському аеропорту опинився чернівчанин Віктор Виборнов, який разом з дружиною прилетіли у Стамбулі до рідних. Про це у фейсбуці написав громадський активіст Андрій Жилкін.

“Увага! Отримав листа від свого колеги по роботі Віктора Виборнова, який полетів до Стамбулу і потрапив під вибухи! Ось його лист:

Привіт, я серед поранених, я той єдиний українець, з осколками якого відвезли у шпиталь і про якого писали в новинах. Нога одна на виліт з осколком, в правій осколок застряг в кістці між пальцями, сказали оперувати не можна поки, згодом видно буде. Одна нога в гіпсі, з дружиною нормально, добу глуха була. Зять забрав мене додому. Був український консул у мене сьогодні, був турецький прем’єр зі свитою, вітався зі мною, підтримав. Мене там вже всі знали, Віктор-Україна. Тримаємося”, – йдеться у дописі.

Нагадаємо, ввечері 28 червня подвійний вибух сколихнув аеропорт імені Ататюрка у Стамбулі. За останньою інформацією, 41 людина загинула, близько 240 зазнали поранень.
Джерело: http://times.cv.ua

peredplata