Голова Чернівецької облради просить обмежити проведення розважальних заходів в місті (звернення)

Звернення голови Чернівецької обласної ради Івана Мунтяна до власників розважальних закладів області

Шановні власники розважальних закладів! Дорогі краяни!

Впродовж двох останніх років на Сході України точиться жорстока боротьба із зовнішнім ворогом за незалежність і територіальну цілісність нашої держави. Й майже щодня найкращі сини України – Герої, які беруть участь в антитерористичній операції, жертвують своїм життям та здоров’ям в ім’я нашого мирного сьогодення та мирного майбутнього для наших дітей.

Вся українська нація із завмиранням серця стежить за перебігом військових дій у зоні проведення антитерористичної операції. Так само кожен із нас, українців, перебуває у скорботі за полеглими в бою вояками, які не вагаючись, віддали свої життя за нас з вами.

Протягом минулих двох тижнів, а надто за минулі декілька днів, національні військові формування зазнали особливо важких втрат. Серед загиблих є й буковинці. Підступний ворог у порушення досягнутих домовленостей використовує заборонені види озброєння та веде щільний вогонь по позиціях наших оборонців.

Саме тому я звертаюся до вас з проханням обмежити цими скорботними днями проведення розважальних заходів і вшанувати пам’ять героїчно полеглих українських воїнів – об’єднаймося у співчутті родинам загиблих краян та всіх полеглих українських військовослужбовців.
Прошу серйозно поставитися до мого прохання, адже оборонці нашої Батьківщини окрім матеріальної допомоги потребують ще й потужної моральної підтримки. Впевнений, що ваші гості та відвідувачі поставляться до цього із розумінням і вже у найближчому майбутньому усі ми зможемо гідним чином відсвяткувати довгоочікувану перемогу.

З повагою
Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян

peredplata