З Кіцманя починаються активні баталії на теренах Чернівецької області

Як і передбачав Володар “ЧАСУ” ,так і стається у Кіцмані. Звідси починаються активні політичні баталії на теренах Чернівецької області.

Недавно міський голова Булега на сесії міської ради запропонував скоротити посади трьох заступників. А вивільнені кошти віддати на ЗСУ. Це не подобалося саме адептам проросійської партії Пальчевського, які у якийсь момент натикали собі пір’я в одне місце і почали диктувати свої умови співжиття громади, а через своїх членів  диктували умови поведінки у колишньому Кіцманському районі. Сприяв їм у цьому погоджений кабміном на зняття з посади голова Чернівецької районної військової адміністрації Дмитро Козарійчук, який також балотувався від партії Пальчевського. Не останню роль у колоті між людьми і депутатами відігравав лідер партії проросійського Пальчевського, колишній висуванець партії регіонів з Лужан, а тепер соратник навколофутбольного пройдисвіта Павелка, який зараз під криміналом, Василь Орлецький.
Але кіцманські люди і порядні депутати – це вам не хруні рашистські, а газди українські. Вони визначили Хто є Хто і дали бій пальчевським прихвостням. Заступників звільнено. Вони вилетіли з міської ради, як пробки.
Кіцманський приклад, напевне, буде наслідуватися по всій Буковині.
А наразі, не все просто і з головою Сергієм Булегою.
Тому у Кіцмані все ж можливі подальші зміни.
Як думаєте, хто на коні буде?
ЧАС покаже…

peredplata