Пашу Мерседеса-Теслу випустили під зібрані 33 мільйони гривень пожертв

Пашу Мерседеса-Теслу випустили під зібрані 33 мільйони гривень пожертв людей з діагнозом упц мп головного мозку.
В той же час в бсолютно непорівняній ситуації суд не призначає заставу полковнику Червінському, найбільш діяльному і результативному борцеві з москвою та її кротами, який продовжує сидіти в СІЗО ні за що, окрім за висловлену опозиційну точку зору та власні переконання.
За вигнання московських слуг із Лаври уже майже не згадують! Онуфрій собі служить де хоче і скільки хоче: масовку звозять і ніхто їм не перешкоджає!
Кажуть: як хочеш ударити собаку, то палку знайдеш! Хіба не можна, для старту, хоч зачинити на вхід для мп попів і єпископів Лавру?
Але, очевидно, домовилися.
Проводиться імітація, а не боротьба! Колорадським жукам прочитали ротацію і помахали пальчиком “но-но”!
Це зняли на камеру: люди поаплодували, жуки повернулися!
Єрмак спокійно домовляється з московськими гнидами, з такими як Онуфрій, чи Павло Лебідь, зберігає у парламенті ОПЗЖ для спільних голосувань з монокоаліцією, випускає Портнова, Новінського, сотнями корупціонерів Трубіциних.
В купи московських архієреїв, через наявність російських, позабирали українські паспорти. Крім Онуфрія. Він одночасно має і українське, і російське громадянство!
Тепер їх НЕ можуть притягти до відповідальності, бо ж не наші громадяни! І не видворяють з країни, як Корбана, чи Саакашвілі. Цих архієрейчиків тепер їх адепти ще дужче люблять, бо вони тепер ” не мають де голови прихилити”, ” вони тепер громадяни неба”!
А ці “громадяни неба” далі продовжують вести антиукраїнську діяльність, як ні в чому не бувало!
Он минулого тижня без(укр)паспортний громадянин росії Мелетій, з любителем молодих хористів Нікітою, приїжджав у с. Червона Діброва, щоб започаткувати будівництво нового форпосту росії, бо вся громада, разом зі своїм храмом, перейшла в ПЦУ!
Єрмак спокійно домовляється з такими чортами як Онуфрій, чи Павло Лебідь, зберігає у парламенті ОПЗЖ для спільних голосувань з монокоаліцією, випускає Портнова, Новінського, сотнями корупціонерів Трубіциних.
А громадянське суспільство, воїни, пасіонарії воюють, волонтерять, донатять… Все бачать. Роблять висновки. І поки терплять. Бо треба Україну рятувати!
Але чи на довго вистачить їх терпіння?
Адже вони знають, що з гнидами треба боротися не ПІСЛЯ перемоги, а ДЛЯ перемоги! Бо інакше її НІКОЛИ не буде!

peredplata