У Вашківцях програла «Батьківщина» і потягнула за собою «Самопоміч»

У Вашківцях програла «Батьківщина» і потягнула за собою «Самопоміч»Виборці Вашківців не простили голові облради і голові обласної організації ВО «Батьківщина» Іванові Мунтяну подвійних стандартів, коли він почав загравати з колишніми регіоналами в облраді. Ще й у свої брудні ігри зробив спробу втягнути «Самопоміч».

На виборах люди дали справжню оцінку таким діям Івана Мунтяна. Вони проголосували за БПП «Солідарність» і АПУ. Відповідно – 26,06%, що дає 7 депутатів і 22,27% – 6 депутатів. Тільки на третьому місці ВО «Батьківшина» з результатом 15,64% – 4 депутати. УКРОП набрав 8,67% – 3 депутати. Народний фронт, ВО «Свобода» та РПУ Олега Ляшка – по 2 депутати.

На жаль, «Самопоміч» через недолугу, а може й продажну позицію своїх зверхників в області та районі не добрала 0,3% голосів до прохідного бар’єру. За неї проголосували всього – 4,7% виборців.

Люди кажуть, що причиною став депутат облради від «Самопомочі» Черней, який в останні часи помічений біля Івана Мунтяна, котрому навіть у Румунії «співав» дифірамби.

Подвійних стандартів вашківчани не терплять і не прощають.

peredplata