Працівники Садгірського відділення поліції викрили серійного крадія

Працівники Садгірського відділення поліції викрили серійного крадія

Працівники Садгірського відділення поліції викрили серійного крадія (ФОТО)

Впродовж невеликого проміжку часу зловмисник здійснив п’ять крадіжок, «зачищаючи» переважно приміщення дачних будинків міста Чернівці. Про це інформує відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Наприкінці грудня 2016 року чоловік обікрав чотири садових товариства, які знаходились у місцевих дачних будинках. В одному з них зловмисник побував двічі. Також він викрав майно зі столярного цеху, куди проник шляхом розбиття шиби вікна приміщення.

До садових товариств правопорушник потрапляв шляхом демонтажу або іншим пошкодженням вхідних дверей. Він викрадав різноманітні прибори господарського вжитку, технічне обладнання, побутову техніку, будматеріали, електроапарати, механічні та металеві прилади.

Загальна сума викраденого майна становить приблизно 14.000 гривень.

Завдяки вжитим заходам поліцейських Садгірського відділення особу крадія встановили, а самого чоловіка виявили та затримали. Ним виявився 32-річний житель Сторожинецького району. Поліцейські з’ясували, що правопорушник вже неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.

Наразі зловмиснику оголосили про підозру. Судом було обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
За даними фактами відкрито кримінальні провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

peredplata