Свято спорту не затьмарила негода

20 квітня в приміщенні спортивного комплексу Буковинського державного медичного університету обласним управлінням Фонду спільно з Чернівецькою обласною організацією фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» проведено відбірні змагання V Всеукраїнської спартакіади серед інвалідів праці «Сила духу».

Свято спорту не затьмарила негода

В змаганнях прийняли участь спортсмени – аматори з числа потерпілих на виробництві з усіх без винятку районів Буковини. Переважна більшість учасників змагань вже не вперше беруть в них участь, а кожен другий спортсмен вже вп’яте виходить на старти Спартакіади. Запекла спортивна боротьба точилась за кожне вирішальне очко. Гаряче було на кожному майданчику, де проходили змагання, не зважаючи на квітневу заметіль, що розгулялась на вулиці. Негода не зіпсувала свято спорту і воно пройшло в дусі чесної боротьби, в дусі єднання, взаємодопомоги і взаєморозуміння.

Свято спорту не затьмарила негода

В підсумку, перемогу в особистому заліку здобули: Рогожинський Ростислав (армспорт), Вікірюк Іван та Томнюк Світлана (бомбаскет), Шиманський Олексій (гирьовий спорт), Паламарь Олександр та Карвацька Лідія (дартс), Романюк Георгій та Коханюк Лілія (настільний теніс), Кваснюк Іван (шахи). Всі вони представлятимуть Чернівецьку область на фінальних змаганнях Спартакіади в червні місяці в місті Одесі.

В загальнокомандному заліку перемогу святкували спортсмени відділення в Кіцманському районі, на другому місці – команда відділення в Сторожинецькому районі, на третьому – команда відділення в м. Чернівці.

Свято спорту не затьмарила негода

Ото ж, щиро вітаємо переможців індивідуальних та командних змагань, всіх призерів та учасників відбірного етапу Спартакіади! Зичимо подальших спортивних успіхів, вдалих стартів в Одесі і головне – міцного здоров’я, щастя, благополуччя і миру на нашій рідній землі!

peredplata