ДОБРОГО РАНКУ, БУКОВИНО! Христос Воскрес. 16.05 2017

ДОБРОГО РАНКУ, БУКОВИНО! Христос Воскрес. 16.05 2017Сайт редакції газети \”ЧАС\” вітає всіх з новим мирним днем на Буковині. На жаль, не у всій Україні та світі він мирний

Відносно знизивши свою бойову активність, учора вдень російсько-терористичні війська знову почали більш інтенсивно вести обстріли позицій ЗС України. Всього впродовж минулої доби противник 37 разів відкривав вогонь по позиціях українських захисників вздовж усієї лінії розмежування.
Впродовж минулої доби двоє військовослужбовців ЗС України отримали поранення.

Співробітникам СБУ дізналися, що колишні члени Партії регіонів намагалися дискредитувати президента Петра Порошенка, організувавши \”цукеркові бунти\” в магазинах компанії Roshen. За словами глави спецслужби Василя Грицака, \”інструктажі приходили з Москви\”. Учасники акцій повинні були одягнути форму учасників АТО.

Дружина генпрокурора Юрія Луценка і представник президента у Верховній Раді Ірина Луценко задекларувала придбання права на автомобіль Mercedes-Benz GLS 350D 2017 року випуску. Покупка коштувала їй 2,43 млн. гривень (92 тисячі доларів). Зазначимо, що це вже другий Mercedes-Benz в розпорядженні сім\’ї глави ГПУ. Також Ірина Луценко задекларувала великі суми готівкою і на рахунках в банках.

У місті Коломия Івано-Франківської області завалилася стіна триповерхового корпусу Економіко-правового коледжу Київського національного торговельно-економічного університету, повідомляє НТК. За словами співробітників коледжу, незадовго до обвалу вони побачили, як почав деформуватися пінопласт на стінах будівлі, а також було чути тріск. У будівлі оголосили евакуацію. У ДСНС заявили, що внаслідок обвалу ніхто не постраждав.

Український журналіст і пранкер Віталій Седюк, який оголив сідниці в фіналі конкурсу Євробачення-2017, відпущений судом під особисте зобов\’язання. При цьому його зобов\’язали здати закордонний паспорт. Також Седюк повинен з\’являтися за викликом слідчого і повідомляти про зміну місця проживання.

Якщо він не буде виконувати покладених на нього обов\’язків, то це може стати підставою для зміни йому запобіжного заходу.

Починаючи з самого ранку й до пізнього вечора небо у Чернівцях буде вкрите хмарами. Удень очікується дощ, який ввечері перейде у дощ із грозою. Температура повітря удень – 18 градусів тепла.
за останні 130 років
16 травня:
МАКС: 30.2° (1958)
МІН: 1.5° (1954)
Народний прогноз погоди: У цей день вшановується пам\’ять мучеників Тимофія і Маври. У народі святу називали \”Мавра – Зелені Щи\”, оскільки у цей час із молодої кропиви і щавлю варили пусті щи. Ще її називали \”Маврою-Молочницею\”, так як у корів збільшувався удій. \”Коли на Мавру цвіте черемха – зажди холод живе\”. Наші пращури вважали, що цвіт черемхи холод приносить.

Вчора наш сайт відвідали і читали 2896 людей зі всього світу. Найбільше – в Україні. У США – 108, у Канаді -15, в Еспанії -31, в Італії – 12, у Польщі -14, в Росії -13, в Чехії -3, Австрії -1, Румунії – 17, Франції -5, Німеччині -2, в Угорщині – 9, у Криму -18, Ірландії -7, Португалії – 8, Бельгії -2, Голандії -7, Бразилії -7, Ізраїлю – 4 , Норвегії – 1, Швеції – 9, Великобританії – 1, Китаю -7, Єгипті – 2, Туреччині – 5, Австралії – 3, Індії – 1

Активно читають статті \”Опоблок Буковини провокує Ольгу Кобевко \”. \”Василь Максимюк: «Відповідати перед громадою Чернівців будемо усі»\”, \”Парламент повинен терміново прийняти рішення щодо перевиборів Чернівецької міськради, – Максим Бурбак\” \”Максим Мельничук та Артем Овчинніков – чемпіони Дитячої ліги України з настільного тенісу\” \”Поліція Буковини про провокацію опоблоківців\”

peredplata