ДОБРОГО РАНКУ, БУКОВИНО! Христос Воскрес. 25.05 2017

ДОБРОГО РАНКУ, БУКОВИНО! Христос Воскрес. 25.05 2017Сьогодні Вознесіння Господнє.

Сайт редакції газети \”ЧАС\” вітає всіх з новим мирним днем на Буковині. На жаль, не у всій Україні та світі він мирний

Ситуація у зоні проведення АТО залишається складною, з ознаками часткового її загострення на окремих ділянках лінії зіткнення. Минулої доби противник 50 разів відкривав вогонь по українських воїнах, неодноразово використовуючи й важке артилерійське озброєння, застосування якого суворо заборонене Мінськими домовленостями. В результаті бойових дій минулої доби 2-ох військовослужбовців ЗС України було поранено.

У 15 обласних управліннях колишнього Міністерства доходів і зборів проводилися обшуки, в ході яких затримали 23 людини.

\”Я думаю, що це найбільша антикорупційна операція, яка тривала і триває досі в масштабах країни. Близько 97 мільярдів гривень збитку було завдано державі\”, – заявив глава МВС Арсен Аваков на брифінгу.

Підозрюваних у корупції чиновників доставили в столицю на вертольотах.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко відзвітував у Верховній Раді про свою роботу за рік. Луценко повідомив, що протягом цього часу, зокрема, активно займався справою колишнього президента Віктора Януковича, позбавляв нардепів недоторканності, боровся з бурштиновою мафією, скорочував кількість сигарет на українських прилавках.

За даними розвідки Пентагону, в 2018 році Росія навряд чи відмовиться від дестабілізуючих дій на сході України.

Директор Агентства військової розвідки Пентагону генерал-лейтенант Вінсент Стюарт заявив, що прогнозується невиконання Мінських угод протягом 2018 року і продовження немасштабних бойових дій вздовж лінії фронту на Донбасі.

У Чернівцях протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Дощ йтиме весь день, щоправда до вечора він стане слабкішим. До 16 градусів тепла.
за останні 130 років
25 травня:
МАКС: 29.6° (1990)
МІН: 4.4° (1952)
Народний прогноз погоди: У цей день вшановується пам\’ять святителя Єпіфанія, архієпископа Кіпрського. Єпіфаній відомий як видатний церковний учитель і чудотворець. У давні часи помітили, якщо на Єпіфанія ранок у червоному кожусі (червоне небо під час сходу сонця), то літо буде сухим, пожежонебезпечним.

Вчора наш сайт відвідали і читали 2587 людей зі всього світу. Найбільше – в Україні. У США – 87, у Канаді -63, в Еспанії -39, в Італії – 82, у Польщі -44, в Росії -34, в Чехії -7, Австрії -13, Румунії – 34, Франції -15, Німеччині -2, в Угорщині – 9, у Криму -18, Ірландії -7, Португалії – 8,, Бразилії -7, Ізраїлю -1 4 , Норвегії -11, Швеції – 9, Великобританії – 1, Китаю -3, Єгипті – 2, Туреччині – 21, Австралії – 1, Індії – 1, ОАЕ -3

Активно читають статті \”Від тюрми і суми \”. \”Податківців Матіос пакує пачками \”, \”Податковий улов Матіоса. День 1-й\” \”В аеропорту під Києвом при спробі втечі затримали податківця-корупціонера\” \”Матіос розлютувався\”

peredplata