ДОБРОГО РАНКУ, БУКОВИНО!05.06 2017

ДОБРОГО РАНКУ, БУКОВИНО!05.06 2017Сьогодні – всесвітній день охорони навколишнього середовища

Сайт редакції газети \”ЧАС\” вітає всіх з новим мирним днем на Буковині. На жаль, не у всій Україні та світі він мирний

Вчора вдень російсько-терористичні бандформування відносно знизили свою вогневу активність на окремих ділянках лінії розмежування сторін, проте вже з настанням сутінок бойовики значно підвищили інтенсивність та руйнівний характер своїх збройних провокацій вздовж всього фронту. Впродовж минулої доби проросійські НЗФ 60 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО, зокрема 9 разів використовували заборонене Мінськими домовленостями озброєння.

Внаслідок бойових дій минулої доби двоє бійців сил АТО зазнали поранень.

Поліція Лондона затримала 12 осіб у рамках розслідування теракту в Лондоні. Серед затриманих чотири жінки в нікабах.

За останніми даними, внаслідок теракту в Лондоні загинуло семеро людей, ще близько 50 осіб отримали поранення. Серед постраждалих у тому числі співробітник поліції і працівник метрополітену.

Під час другого етапу чемпіонату України з міні-ралі \”Кубок Лиманів\” один з автомобілів на смерть збив 30-річного чоловіка, який перебігав гоночну трасу.

Медики після прибуття констатували смерть чоловіка. Змагання призупинили.

Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною попрощалися з колишнім главою УГКЦ кардиналом Любомиром Гузаром у Патріаршому соборі Воскресіння Христового в Києві.

Президентське подружжя вшанувало пам\’ять патріарха хвилиною мовчання і вклонилося його труні. Глава держави також висловив співчуття близьким кардинала.

Вже вранці небо у Чернівцях затягнулося хмарами, які так і не зникатимуть до кінця дня. Без опадів. До 24 градусів тепла.
за останні 130 років
05 червня:
МАКС: 31.1° (2000)
МІН: 7.5° (2003)
Народний прогноз погоди: 5 червня вшановується пам\’ять святителя Леонтія Ростовського і чудотворця Романа Углицького. На Леонтія закінчують саджати огірки. Наші пращури помітили: \”Багато ґедзів у цей день – до хорошого урожаю огірків\”. Якщо вранці трава пахне сильніше звичного – на дощ.

Вчора наш сайт відвідали і читали 1025 людей зі всього світу. Найбільше – в Україні. У США – 79, у Канаді -26, в Еспанії -32, в Італії – 34, у Нідерландах -18, у Польщі -14, в Росії -27, в Чехії -7, Австрії -13, Румунії – 25, Франції -15, Німеччині -12, в Угорщині – 9, у Криму -16, Ірландії -7, Португалії – 8,, Бразилії -7, Ізраїлю -1 4 , Норвегії -11, Швеції – 9, Великобританії – 11, Китаю -3, Єгипті – 2, Туреччині – 11, Австралії – 1, Індії – 1, ОАЕ -3, Голандія – 15, Молдова – 5

Активно читають статті \”Жінка, яка могла зупинити війну \”. \”Чернівецькі комсомольці – це фашисти \”, \”У Чернівцях вулицю Степана Бандери сплутали з Остапом Бендером \” \”Ты ублюдок и мерзавец!!! Саакашвілі міністру юстиції Петренко\” \”«Буковина» вилітає з першої ліги?\”

peredplata