ДОБРОГО РАНКУ, БУКОВИНО!08.06 2017

ДОБРОГО РАНКУ, БУКОВИНО!08.06 2017Сьогодні – Всесвітній день океанів

Сайт редакції газети \”ЧАС\” вітає всіх з новим мирним днем на Буковині. На жаль, не у всій Україні та світі він мирний

Ситуація у районі проведення АТО залишається напруженою, проте повністю контрольованою українськими захисниками. Проросійські озброєні бандформування не припиняють застосовувати зброю проти підрозділів ЗС України фактично вздовж усієї лінії розмежування сторін. Минулої доби бойовики 71 раз відкривали вогонь по наших позиціях. Майже три десятка разів найманці використовували заборонені Мінськими домовленостями зразки озброєння.

Внаслідок бойових дій минулої доби двоє українських захисників загинули, ще 11 зазнали поранень.

У Чернівцях була велика злива. Знову затопило залізничний вокзал. Мер Каспрук назвав це стихійним лихом. І обіцяв з ним боротися.

У Тегерані дві групи озброєних людей влаштували стрілянину в будівлі парламенту Ірану і біля мавзолею імама Хомейні. В результаті терактів, за останніми даними, загинули 13 людей, ще 43 отримали поранення. Відповідальність за інциденти взяла на себе ІД.

Президент Петро Порошенко схвалив закон про збільшення мінімального розміру аліментів на дитину з 30% до 50% від прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку.

Також законопроект передбачає, що аліменти є власністю дитини (раніше було прописано, що вони належать тому, з ким живе дитина).

Голосіївський райсуд Києва заарештував підозрюваного в замаху на життя добровольців АТО Адама Осмаєва і Аміну Окуєву на два місяці без права на внесення застави.

Хмарна погода буде триматися у Чернівцях до самого вечора. Вранішній сильний дощ продовжуватиме йти до кінця дня, поступово слабнучи. До 19 градусів тепла
за останні 130 років
08 червня:
МАКС: 29.6° (1999)
МІН: 3.0° (1958)
Народний прогноз погоди: 8 червня вшановується пам\’ять апостолів Карпа і Алфея. Наші пращури називали цей день Карп-корополов, оскільки на Карпа добре ловляться коропи. Слідкували у цей день за комарами: якщо їх було занадто багато, то останні дні місяця очікувалися теплими, але дощовими.

Вчора наш сайт відвідали і читали 2576 людей зі всього світу. Найбільше – в Україні. У США – 142, у Канаді -16, в Еспанії -28, в Італії – 38, у Нідерландах -25, у Польщі -14, в Росії -47, в Чехії -7, Австрії -13, Румунії – 24, Франції -15, Німеччині -12, в Угорщині – 9, у Криму -46, Ірландії -7, Португалії – 18,, Бразилії -7, Ізраїлю -1 4 , Норвегії -11, Швеції – 9, Великобританії – 20, Китаю -3, Єгипті – 2, Туреччині – 11, Австралії – 1, Індії – 1, ОАЕ -3, Голандія – 25, Молдова – 3

Активно читають статті \”У Сокирянах трують сади, людей і бджіл \”. \”Парламент розстріляли невідомі \”, \”Суд горить \” \”Сварка між жінкою та чоловіком призвела до смерті останнього\” \”Теракт у Лондоні\”

peredplata