У Чернівцях виступатимуть відомий журналіст Андрій Куликов, а також фахівці у сферах медіа та організації масових видовищ

У Чернівцях виступатимуть відомий журналіст Андрій Куликов, а також фахівці у сферах медіа та організації масових видовищ

На II зборах PR-клубу PROPAGANDA 28 жовтня о 10:00 виступлять журналіст Андрій Куликов, організатор “Євробачення 2017” Сергій Бельскій і екс-керівник відділу діджитал-маркетингу телеканалу “Україна” Глеб Раскін. Захід відбудеться в Буковинському медіа-центрі «Belle Vue» і є безкоштовним.

Для участі потрібно зареєструватися за посиланням https://goo.gl/6gT1UT або за телефоном: 050-875-34-00.

Андрій Куликов, журналіст, співзасновник і голова правління «Громадського радіо», голова Комісії з журналістської етики, екс-ведучий програми «Свобода слова» на ICTV, проведе спіч-практикум і розповість про “вікно можливостей”, яке створювали люди, та обставини для відродження та розбудови «Громадського радіо».

Сергій Бельскій, producer & event director в «Marketing Bar» і «Высшая Школа Коммуникаций», організатор десятків фестивалів і концертів (в тому числі “Євробачення 2017”) розкаже як працюють і обманюють event-агентства і що робити, щоб не потрапити до них на гачок. А також як самостійно зробити захід будь-якої складності і уникнути помилок.

Глеб Раскін,
екс-керівник digital communications в lifecell, екс-керівник digital marketing телеканалу “Україна”, а зараз growth director в Interact agency, розповість про світові тренди сторітелінгу в діджитал рекламі і медіа, навчить підходити до створення інтерактивної реклами як до планомірного процесу і як оцифровувати креатив.

Про цікавинки заходу і що чекає на слухачів в цю суботу розповіла куратор PR-клубу PROPAGANDA Наталія Онуляк: «На другі збори клубу вже зареєструвалося 75 людей. Реєструються власники бізнесу, журналісти, маркетологи, pr-фахівці, викладачі чернівецьких університетів.

На захід приїдуть навіть 2 слухача з Києва! У клуба 20 партнерів, як чернівецьких так і всеукраїнських. Слухачів чекає розіграші річної підписки на бізнес-журнал, години корпоративної відеозйомки, квитків на концерт гурту Kozak System і “Ніч рекламожерів”, тижневого запасу бургерів та ще багато чого.

Для чернівецьких компаній підтримка клубу – можливість розповісти про себе найбільш соціально активній категорії людей, які є лідерами громадської думки в соціальних мережах».

Довідково PR-клуб PROPAGANDA – це суспільство чернівецьких фахівців з маркетингу і pr, журналістів та бізнесменів; платформа для навчання, нетворкінгу і колаборації. Організатор клубу: торгово-виробнича компанія «Кровля-центр». Посилання на групу в Facebook: https://www.facebook.com/PRClubPropaganda/

�сточник: http://chernivtsy.eu/portal/4/u-chernivtsyah-vystupatymut-vidomyj-zhurnalist-andrij-kulykov-a-takozh-fahivtsi-u-sferah-media-ta-organizatsiyi-masovyh-vydovyshh-108189.html#more-108189

peredplata