Чернівецька область: кандидати на посаду голови Мамаївської ОТГ взяли участь у дебатах

Чернівецька область: кандидати на посаду голови Мамаївської ОТГ взяли участь у дебатахКіцманська та Мамаївська територіальні виборчі комісії організували зустрічі виборців з кандидатами на посаду голів відповідних громад. Про це інформує ГМ Опора.

22 жовтня у Будинку культури села Мамаївці відбулась зустріч з кандидатами на посаду голови Мамаївської ОТГ. Під час зустрічі всі зареєстровані кандидати на посаду голови Мамаївської громади (Наталія Катрюк, Дмитро Левченко, Андрій Полянек, Сергій Угринчук, Віктор Савчук та Юрій Савчук) представили своє бачення майбутнього розвитку громади та розповіли про перші кроки, які вони зроблять в разі обрання кожного з них головою громади. До заходу долучились мешканці сіл Лужани та Мамаївці.

Зустріч виборців з кандидатами на посаду голови Кіцманської ОТГ відмінили, адже самі виборці на захід не з’явилися. Місцеве видання «Кіцмань.info» повідомило: «За відсутністтю в залі жителів міста було вирішено не проводити дебати. Причина такої поведінки жителів міста невідома, можливо вони вже визначились , або не вірять жодному з кандидатів, можливо є ще інші невідомі причини».

Відповідно до пункту 3 частини 5 статті 54 Закону України «Про місцеві вибори», передвиборна агітація може проводитися у форматі проведення публічних дебатів, дискусій, круглих столів, прес-конференцій стосовно положень передвиборних програм місцевих організацій парій – суб’єктів виборчого процесу, їх політичної діяльності чи політичної діяльності кандидатів.

peredplata