Злодії потрапили до осель буковинців через вікна

 Злодії потрапили до осель буковинців через вікнаЩоб отримати бажане, правопорушники пошкодили вікна будинків на території Путильського та Герцаївського районах.

Упродовж 6-го березня від злочинних дій «домушників» постраждали жителі сіл Киселиці та Маморниці. Цього ж дня поліцейські Чернівецької області по гарячих слідах викрили крадіїв, котрі винесли майно вартістю майже 10 тисяч гривень.

До домівки 66-річної мешканки села на Путильщині зловмисник проник, зламавши дерев’яну віконну шибку. Обнишпоривши оселю жінки, правопорушник поцупив грошові кошти, горілчані та ювелірні вироби.

Працівники поліції оперативно виявили крадія, котрим виявився 31-річний односелець потерпілої. Чоловік вже був відомий правоохоронцям скоєнням кримінальних правопорушень та неодноразово перебував на лаві підсудних.

Поліцейські вилучили речові докази та затримали зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Скористався вікном, щоб потрапити до житлового будинку іншої заявниці з села Маморниці, ще один крадій. Шляхом віджиму вікна зловмисник заліз до будинку, звідки невдовзі втік, прихопивши немалу суму готівки у національній валюті.

Правоохоронці швидко встановили, що даний злочин вчинила 28-річна місцева жителька.

За даними фактами слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. На даний час вирішуються питання щодо оголошення зловмисникам підозри та обрання їм відповідних запобіжних заходів. Тривають досудові розслідування.

peredplata