Через свата Фищука на Буковині всі партії відмовляються від влади

Через свата Фищука на Буковині всі партії відмовляються від владиНардеп Рибак заявив, що на Буковині перебувають при владі 5 політсил, за винятком «БПП»

Народний депутат України від фракції БПП Іван Рибак вважає, що його політсилу в Чернівецькій області незаслужено вважають \”винуватою\”, оскільки вона не перебуває при владі в регіоні.

Зокрема, під час дискусії з нардепом Радикальної партії Юрієм Чижмарем про сфери відповідальності уряду й парламенту, Рибак заявив, що у Чернівецькій області при владі перебувають п’ять політичних партій за винятком президентської.

\”Це нагадує, знаєте, як у Чернівецькій області, коли при владі \”Батьківщина\”, \”Свобода\”, \”Радикальна партія\” і \”Самопоміч\” та \”Народний фронт\”, а всі кажуть, що винувате \”БПП\”. Жодного представника \”БПП\” немає навіть на районному рівні. Але все рівно для людей є винуватими саме представники президентської партії\”, – сказав Рибак.

Нагадаємо, раніше голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян заявив, що його політсила \”Батьківщина\” перебуває в опозиції, а за стан справ у області відповідальність мають нести \”БПП\” й \”Народний фронт\”.

peredplata