Да ви шо? Я такого не казав! – Клімкін

Да ви шо? Я такого не казав! - КлімкінНаш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:

-В інтерв\’ю для \”BBC News\” міністр МЗС, Павло Клімкін ганебно зрікся своєї нещодавньої заяви щодо готовності України розірвати з Росією договір про дружбу і співробітництво.

Да ви шо? Я такого не казав! Клімкін заявив, що під час засідання комітету ВР у закордонних справах народні депутати Борис Тарасюк і Світлана Заліщук (Svitlana Zalishchuk) неправильно зрозуміли й спотворили слова пана міністра. Отакої! А ми вже ледве не аплодували стоячи.

Отже! Що ми мали розуміти коли головний дипломат України Павло Клімкін говорив, що МЗС підготувало (ПІДГОТУВАЛО !!!) пропозиції для президента щодо виходу України з органів СНД та денонсації Договору про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Росією.

А ми мали зрозуміти таке: \”Є декілька опцій. Перша – це призупинення відповідного договору. Це можливо за Віденською конвенцією про право міжнародних договорів. Причому ми можемо призупинити весь договір, або ми можемо призупинити ряд статей.

Друга опція – це його повне припинення, що означає денонсацію або припинення дії декількох статей.

Ми готуємо пропозиції, аналізуємо їх\”.

Що я особисто зрозумів з цієї абракадабри Клімкіна? Те, що Клімкін бреше!!! Він на комітеті у ВР чітко і ясно сказав: \”МЗС підготувало пропозиції для президента щодо виходу України з органів СНД та денонсації Договору про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Росією\”.

Тепер виявляється, що МЗС не підготувало пропозиції, а готує. Ми ж то всі розуміємо різницю між словами: \”підготувало\” (минулий, довершений час) і \”готує\” (теперішній, тривалий час).

Ось така у нас хитра дипломатія

Да ви шо? Я такого не казав! - Клімкін

peredplata