На Буковині жителі містечка на березі річки знайшли тіло немовляти

На Буковині жителі містечка на березі річки знайшли тіло немовлятиУ Чернівецькій області жителі міста Вашківці Вижницького району виявили на березі річки пакет з тілом немовляти.

Про цеповідомили очевидці.

За їхніми словами, тіло немовляти було знайдене сьогодні, і на місце пригоди викликали правоохоронців.

У прес-службі Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області підтвердили цей факт, додавши, що під час поверхневого огляду трупа тілесних ушкоджень не було виявлено. За словами правоохоронців, дитина пролежала у воді приблизно дві доби.

За попередньою інформацією, загибла дитина була доношеною, її зріст – 51 см.

Про страшну знахідку правоохоронців повідомили місцеві жителі. Працівники Вижницького відділення поліції відкрили кримінальне провадження та розшукують породіллю.

Вранці 16 квітня до поліції надійшло повідомлення про виявлення на території міста Вашківців у річці Теплиця мертвого новонародженого хлопчика. Тіло немовляти знаходилося у поліетиленовому пакеті.

На місце знахідки одразу виїхали слідчо-оперативні групи Головного Управління Національної поліції в Чернівецькій області та Вижницького відділення поліції. За результатами огляду тіла дитини, видимих тілесних ушкоджень не виявлено.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 117 (Умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України. Для встановлення причин смерті тіло немовляти направлено на судово-медичну експертизу. На даний час проводиться досудове розслідування.

Наразі правоохоронці проводять заходи із встановлення матері дитини. Детальнішу інформацію прес-служба обіцяє надати згодом.

peredplata