8 представників релокованого на Буковину бізнесу заявили 44 вакансії

         Фахівці Чернівецької обласної служби зайнятості інформують та консультують представників релокованого на Буковину бізнесу. Про безкоштовні послуги служби зайнятості отримали інформацію 40 роботодавців, які перемістили свою діяльність у Чернівецьку область.

–         Служба зайнятості пропонує добір необхідних працівників, організацію професійного навчання безробітних на замовлення роботодавців для конкретних робочих місць, компенсацію ЄСВ за працевлаштування безробітних на новостворені робочі місця, державну підтримку за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб, консультування щодо  впровадження певних норм законодавства про працю і зайнятість тощо, – повідомляє директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.

         8 представників релокованого бізнесу поінформували обласну службу зайнятості про наявність 44 вакансій. 13 вільних посад вже заповнені, з них на 9 працевлаштовані внутрішньо переміщені особи. Також цьогоріч планують укомплектувати ще 66 вакансій.

         Більше інформації щодо послуг служби зайнятості роботодавцям можна отримати за телефоном (037 2) 52 39 60.

         Роботодавці та HR можуть самостійно подати вакансію у Telegram на каналі «Робота зараз: Державна служба зайнятості» https://t.me/worknowdcz   

         Також у Telegram можна знайти необхідного фахівця на каналі «Пошук працівників (Чернівці)» https://t.me/search_chn  

 

peredplata