Поліція затримала чоловіка, який ножем поранив чернівчанина

Своїй жертві нападник наніс більше десятка ножових поранень. Потерпілого у тяжкому стані госпіталізовано до лікарні. Зловмисника поліцейські помістили до ізолятору тимчасового тримання.

Увечері 28-го березня до поліції надійшло повідомлення про чоловіка з ножовими пораненнями, якого знайшли по Проспекту Незалежності у Чернівцях. На місце події одразу виїхали слідчо-оперативні групи обласного управління Нацполіції та Шевченківського відділення поліції, працівники Управління карного розшуку, експерт-криміналіст і кінолог.

Поліцейські з’ясували, що у потерпілого – 34-річного чернівчанина – виник конфлікт з невідомим чоловіком, який завдав ножові поранення.

За результатами проведених оперативно-розшукових заходів уже невдовзі працівники поліції встановили нападника та затримали його. Ним виявився 26-річний раніше судимий житель Чернівців. У зловмисника вилучено знаряддя вчинення злочину.

Наразі проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

© Офіційний сайт Національної поліції: https://cv.npu.gov.ua/news/novini/policziya-zatrimala-cholovika-yakij-nozhem-poraniv-chernivchanina/

peredplata