У Чернівцях по вулиці Руській повністю перекриють рух: тролейбуси і маршрутки курсуватимуть за новими схемами

У зв’язку з проведенням робіт з капітального ремонту проїжджої частини вул.Руської  з 8 червня до 8 липня 2019р. буде повністю  перекрито рух транспорту по вул.Руській на ділянці від вул.П.Сагайдачного до вул.Т.Шевченка. Про це повідомили в департаменті житлово-комунального господарства міської ради.

Під час проведення робіт на  вулиці Руській буде змінено схеми руху тролейбусів та автобусів  на міських маршрутах.

Тролейбусний маршрут №2  тимчасово  з 8 червня до 8 липня не  працюватиме. Його замінить новий  тролейбусний маршрут №9  сполученням « Гравітон – Соборна площа»  через вул.. Винниченка , проспект Незалежності та Героїв Майдану.

Тролейбусний маршрут №4 курсуватиме  від зупинки від « Гравітону» до зупинки «Музей народної архітектури та побуту»  та у зворотньому напрямку.

Перевезення пасажирів на автобусних маршрутах №22 «Університет – вул.Старожучківський шлях» та №34 «ТЦ Ашан – завод Гравітон» організовано з об’їздом місця проведення земляних робіт через вул.Головну, вул.Л.Кобилиці та в зворотньому напрямку вул.Т.Шевченка і вул.Головну.

Автобусний маршрут №39 «площа Пресвятої Марії – вул.Комарова» курсуватиме через вул. Руську, вул.Н.Яремчука, вул.Т.Шевченка і в зворотньому напрямку вул.Т.Шевченка, вул.В.Маяковського, вул.Вірменську, вул.Руську.

Автобусний маршрут №9 «завод Гравітон – проспект Незалежності» буде продовжено до площі Соборної. На маршруті працює 3 автобуси.

Начальнку МіськШЕП доручено встановити дорожні знаки про заборону зупинку транспортних засобів на вул. Головній з обох сторін на ділянці  від  вул.Т.Шевченка до вул.Л.Кобилиці.  Водночас буде дозволено виконувати лівий поворот  з вул.Головної на вул.Л.Кобилиці, дорожній знак який  це забороняв  демонтують.

Чернівчан, водіїв  просять з розумінням  поставитися до змін  в організації руху громадського та  приватного транспорту та заздалегідь планувати  свій маршрут з врахуванням  схем об’їзду .

peredplata